Μετράνε αντίστροφα οι γυναίκες του Ιπποκράτη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011

ippogynaikes2011

Στις 19 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Οι αγώνες για τον προβιβασμό στον Όμιλο Νότου της Α2, στους οποίους συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου Ιπποκράτης ευελπιστώντας να πετύχει το στόχο του, θα γίνουν σε δύο υποομίλους και φέτος με τις υποψήφιες ομάδες να μπαίνουν στην κληρωτίδα στις 3/6.

Ήταν δεδομένο πως τα παιχνίδια ανόδου των γυναικών καθώς και της προκριματικής φάσης παίδων – κορασίδων θα διεξάγονταν τον Ιούνιο μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η πρόωρη ολοκλήρωση των εξετάσεων οδήγησε σε αλλαγή των προκηρύξεων.

Υπενθυμίζεται πως στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων συμμετέχει ο Κολοσσός και των κορασίδων ο Ιπποκράτης. Η κλήρωση θα γίνει την ίδια ημερομηνία με αυτή των αγώνων μπαράζ των γυναικών.

Αναλυτικά: «Επειδή οι προαγωγικές σχολικές εξετάσεις τελειώνουν νωρίτερα από ότι ίσχυσε πέρσι, επέρχονται οι παρακάτω τροποποιήσεις στις προκηρύξεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων – Κορασίδων και του Ειδικού Πρωταθλήματος για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών:

1. Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων Σωματείων πρέπει να υποβληθούν στην ΕΟΚ μέχρι την Δευτέρα 30/05/2011.

2. Οι κληρώσεις των προκριματικών και τελικών αγώνων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων - Κορασίδων και του Ειδικού Πρωταθλήματος ανόδου στους 2 ομίλους Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών θα γίνουν την Παρασκευή 3/06, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έναρξη ώρα 12.00.

3. Οι αγώνες των 4 Προκριματικών Ομίλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων - Κορασίδων θα διεξαχθούν το διάστημα 14-18/06/2011. Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων θα διεξαχθεί το διάστημα 22-26/06/2011 στην Κύμη Ευβοίας. Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων θα διεξαχθεί το διάστημα 29/06 - 3/07/2011 σε τόπο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

4. Το Ειδικό Πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών θα διεξαχθεί το διάστημα 19-24/06/2011».

Μάγδα Σούγγαρη

Πηγή: Eφημερίδα "Ροδιακή"

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.