ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΛΟΙ!

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

thelwmporw

Κυριακή  των  Βαϊων, απόγευμα, βρέθηκα μαζί με τον εξάχρονο γιό μου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, για να παρακολουθήσουμε ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ.

Έπαιζαν οι ΘΕΛΩ εναντίων των ΜΠΟΡΩ.  Με άλλα λόγια δύο ομάδες αποτελούμενες από τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ και των παιδιών από το «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ» και το «ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ» ειδικό σχολείο.

Ένας αγώνας γεμάτος έντονα συναισθήματα. Χαρά, ενθουσιασμός, δύναμη, ελπίδα, θέληση!  Όλα αυτά τα συναισθήματα ένιωθες παρακολουθώντας αυτό το παιχνίδι και μάλιστα σε πολύ έντονες δόσεις. Είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς λέξεις για να περιγράψει τη χαρά που ένιωθαν αυτά τα παιδιά όταν έβαζαν τη μπάλα στο καλάθι, όταν το Αντωνάκι έβαζε τρίποντο, όταν σούταραν ελεύθερες βολές, όταν έκαναν «τζαμπ σουτ»,  όταν όλο το γήπεδο σηκωνόταν όρθιο για να τα αποθεώσει!

Αυτά τα παιδιά με την παρουσία τους και την προσπάθειά τους μας απέδειξαν πως όταν ΘΕΛΟΥΜΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της εκδήλωσης, στον πρόεδρο του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ κ. Δημήτρη Δρόσο και στα μέλη της διοίκησης καθώς και στην πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ κα. Ιωάννα Ρούφα και στους ανθρώπους του «ΚΔΑΠ-ΜΕΑ». Το μεγαλύτερο μπράβο όμως αξίζουν οι δάσκαλοι, οι γονείς και όλοι όσοι είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά. Εκτός από τα μπράβο όμως, αξίζουν περισσότερο, τη δική μας στήριξη και βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας.

Όσο για το αποτέλεσμα;  Όπως απάντησε και ο γιός μου σε ερώτηση που του έκανε ο  πρόεδρος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ: «ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΛΟΙ!»

Καλό Πάσχα  σε όλους

Αλάβανος Θ. Μανώλης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.