Πρωταθλητής χειμώνα ο Ιπποκράτης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

aed-ippo2010

Πρωταθλήτρια χειμώνα είναι πλέον η ομάδα του Ιπποκράτη καθώς κέρδισε σήμερα με 61-67 την Α.Ε Δικαίου στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο στο Κλειστό γυμναστήριο Κω.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο ( 28-31 ) αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ιπποκράτης με μπροστάρηδες τους Φωσσέ και Γκοράτσα άνοιξε για λίγο την διαφορά και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με 41-47 υπερ του Ιπποκράτη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Α.Ε Δικαίου μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση του ματς καθώς ο Τρύπας που μέχρι τότε δεν είχε φανεί ιδαίτερα έβαλε αρκετούς πόντους και η Α.Ε Δικαίου έφερε το ματς στα ίσα.Ωστόσο οι λίγες επιλογές που είχε στην επίθεση ο κ.Παππούλης (έπαιρναν προσπάθειες μόνο ο Τρύπας και ο Αντωνόπουλος) έγειραν την πλάστιγγα υπερ του Ιπποκράτη που είχε περισσότερες λύσεις.

Πολύ καλοί απ'τον Ιπποκράτη οι Γκοράτσας,Φωσσές και Μαυρομμάτης ενω΄απ'την Α.Ε Δικαίου προσπάθησαν οι Αντωνόπουλος και Τρύπας που πήραν και τις περισσότερες επιθετικές προσπάθεις της ομάδας.

 

Α.Ε. Δικαίου (Παπούλης): Τσιαφίτσας 3(1), Πολίτης 8, Τερζόγλου, Τρύπας 25(1), Αντωνόπουλος 19, Μάμος 2, Καλής, Κολέσης 2, Μανώλας 2, Δρόσος.

Ιπποκράτης (Πλατέλλας): Μαυρομάτης 6(1), Μαρίνος 5, Πλευράκης 5, Δανατζής, Γούναρης 6, Γκοράτσας 19(5), Βουρλούμης 10(1), Φωσσές 14, Τσιλιγκίρης, Διακοπαναγιώτου, Γιαννούλης 2.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.