Τ.Τάλαρος και Δ.Τζομάκας τιμήθηκαν από τον ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2000

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

http://aegeanews24.gr/images%5Cstories%5Cproducts%5Csmall.4d0f7fc48c155_223.jpg

Ο Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα του το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοίμησης της Θεοτόκου Αντιμάχειας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αθλητές με τους γονείς  τους και πολλοί φίλοι της ομάδας, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με συνοδεία κρασιού και μουσικής. Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον επί 15 χρόνια πρόεδρο της ομάδας Τάλαρο Αναστάσιο για την πολύπλευρη προσφορά του στο Σύλλογο, καθώς και στον προπονητή Τζομάκα Δημήτριο για την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί της Κω.
Η διοίκηση του Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της χοροεσπερίδας και εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλο τον κόσμο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Α. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ) ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ – ΚΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ- ΕΥΧΕΣ

Η Διοίκηση του Α. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ηρακλειδών για την πολύπλευρη συνδρομή του προς το σύλλογο μας όλα τα χρόνια λειτουργίας του. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους ενίσχυσαν οικονομικά και υλικά την ομάδα μας το 2010, καθώς και όλα τα καταστήματα που πρόσφεραν πρόθυμα τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς στη χριστουγεννιάτικη χοροεσπερίδα που πραγματοποιήσαμε στις 18-12-2010. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας τίμησε στη χοροεσπερίδα, στους μάγειρες για τη δωρεάν προετοιμασία των φαγητών και στην εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού «Κοίμηση Της Θεοτόκου» Αντιμάχειας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2011 να φέρει υγεία, ειρήνη και αγάπη σ’ όλο τον κόσμο.

Από το Δ. Σ.

Πηγή:www.aegeanews.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.