Με δύο αθλητές κάτω των 20 ετών στην 12αδα

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

aed-ippo mikri

Την απόφαση να διατηρηθούν στη 12άδα κάθε ομάδας, δύο αθλητές κάτω των 20 ετών πήρε η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου, η οποία πάντως έδειξε ιδιαίτερα ελαστική στο θέμα των υποδομών. Για φέτος δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία εφήβων, παίδων ή παμπαίδων για τη συμμετoχή της ανδρικής ομάδας. Θα είναι μόνο προαιρετική, κάτι το οποίο όμως θα αλλάξει τη νέα χρονιά. Από κει και πέρα
«ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ»
Η Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου ζήτησε από τους διαιτητές να κάνουν τα «στραβά μάτια» για την ακαταλληλότητα του γηπέδου της Καλύμνου, το οποίο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αίολος Κεφάλου θα αγωνιστεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, ενώ ερωτηματικό παραμένει ο Α.Ο. Σύμης και ο Α.Ο. Παντηλιακός. Οι Τηλιακοί θα παίξουν σίγουρα στη Ρόδο (στο «Βενετόκλειο» ή στην Ιαλυσό), ενώ οι Συμιακοί αναμένεται να αντιδράσουν έντονα, εφόσον τους ζητηθεί να αγωνιστούν μακριά από το νησί τους.
*Για την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. προτεραιότητα θα δοθεί στα πρωταθλήματα εφήβων και νεανίδων, αφού οι πρωταθλητές πρέπει να αναδειχθούν μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και θα πρέπει η πρωταθλήτρια ομάδα να πάρει μέρος στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος.

Μάκης Δούβαλης

Πηγή: www.12soccer.gr

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.