Ζήτησε να φύγει δανεικός από τον Ολυμπιακό

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Μαϊος 2020

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται σε αναζήτηση δύο πολύ καλών γκαρντ και ενδεχομένως ακόμη και τρίτου εφόσον δεν αποκτηθεί «τριάρι».

Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση ο Σακιέλ ΜακΚίσικ θα μεταφερθεί στο «3». Έτσι, με όλα αυτά τα δεδομένα, ο Αντώνης Κόνιαρης -παρατηρώντας τον συνωστισμό που έρχεται στα γκαρντ του Ολυμπιακού- ζήτησε από την ομάδα να παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο ώστε να έχει λεπτά συμμετοχής.

Ο Κρητικός γκαρντ με ένα ματς την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να βρει ικανοποιητικό χρόνο στο παρκέ και έτσι «γεννήθηκε» η ιδέα του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει θετικά την συγκεκριμένη λύση αφού είναι κάτι απόλυτα λογικό. Ο Κόνιαρης είναι σε ηλικία που θα τον βοηθήσει να περνάει αρκετά λεπτά στο παρκέ κάτι το οποίο θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα την ίδια την ομάδα.

Η απόφαση θα καθυστερήσει αρκετά πάντως αφού η ομάδα ενημέρωσε τον παίκτη πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ώστε να δουν αν υλοποιήθηκαν οι ανάγκες των «ερυθρόλευκων» στην περιφέρεια και εν συνεχεία θα του απαντήσουν. Πάντως αν συμφωνηθεί ο δανεισμός του παίκτη τότε ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει μόνο σε ομάδα με διπλές υποχρεώσεις (εγχώρια Λίγκα και Eurocup ή BCL).

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.