Θέλει νεαρό ταλέντο του ΠΑΟΚ η Ίντερ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 18 Μαϊος 2020

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «fcinter1908» στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ έχει στραμμένο το βλέμμα της η Ίντερ, καθώς ο σύλλογος του Μιλάνου έχει βάλει στο στόχαστρο του τον 16χρονο τερματοφύλακα της Κ17 του Δικεφάλου, Νικόλαο Μπότη.

Ο 16χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα για την ενίσχυση της primavera των Ιταλών, ενώ όπως σημειώνουν στο ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί για τον Μπότη έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει ότι ο Μπότης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το 2022 και η πρόθεση της Ίντερ είναι να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων, αφού πρώτα αποζημιώσει τον Δικέφαλο.

Ο υψηλόσωμος (1,91) τερματοφύλακας, αποκτήθηκε από τον Ajax Λάρισας το 2014 και έκτοτε έχει αγωνιστεί στις Κ-15 και Κ-17 του ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες των ακαδημιών του Δικεφάλου να κάνουν λόγο για έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό κι ένα καλώς εννοούμενο θράσος, όντας διεθνής και με την Εθνική Νέων.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.