''Θα φέρω Ζλάταν και Μπαλοτέλι''

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Το Νοέμβριο θα διεξαχθούν προεδρικές εκλογές στη Βάσκο Ντα Γκάμα με τον πολυεκατομμυριούχο Λουίζ Ρομπέρτο Λέβεν Σιάνο να είναι βασικός υποψήφιος και να τάζει τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα foxsports.com.br, είπε πως "ήδη έχω μιλήσει με τον μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Ιμπραΐμοβιτς και τον Μπαλοτέλι. Θα τους ήθελα και τους δύο, αλλά σίγουρα ένας από αυτούς τους διάσημους αστέρες θα φορέσει τη φανέλα της Βάσκο, αν γίνω πρόεδρος το Νοέμβριο".

Πέρα από τις υποσχέσεις αυτές ο Σιάνο κατέθεσε κι ένα συγκεκριμένο πλάνο για την οικονομική "ανάσταση" της βραζιλιάνικης ομάδας, που φέτος είχε πρόβλημα στα ταμεία της και οι παίκτες πληρώνονταν με καθυστέρηση. Το πλάνο αυτό κάνει λόγο για εισροή 440εκατ. δολαρίων τα επόμενα έξι χρόνια, ως επένδυση του ομίλου που εκπροσωπεί και αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου «Σαν Τζανουάριο» στις 55.000 θέσεις.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.