“Δεν θέλω να γίνω αρχηγός, αλλά να μείνει ο Νόιερ”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Ο Τόμας Μίλερ ήταν ο πρώτος παίκτης της Μπάγερν, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα. Είχε προηγηθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ, ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις ακολούθησε το Μίλερ και επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το 2025.

Πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στο Μάνουελ Νόιερ. Η περίπτωση του αρχηγού μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Το μέλλον του Γερμανού γκολκίπερ παραμένει αμφίβολο, κάτι που αυτομάτως θα σήμαινε ένα τέλος εποχής για τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Με δηλώσεις του στη Bild, ο Τόμας Μίλερ εξέφρασε την ελπίδα του για παραμονή του Νόιερ στην ομάδα. Οι δυο τους είναι επί χρόνια συνοδοιπόροι σε Μπάγερν και εθνική Γερμανίας. Έχουν κατακτήσει τα πάντα μαζί με τη Μπάγερν, ενώ έφτασαν στην κορυφή του κόσμου το 2014 με την εθνική.

Ο Μίλερ αποκάλυψε δεν θα ήθελε με τίποτα να λήξει αυτή η συνεργασία. Έτσι, όταν ρωτήθηκε αν θέλει να γίνει ο αρχηγός της Μπάγερν, ο επιθετικός των Βαυαρών ξεκαθάρισε:

«Το να γίνω αρχηγός δεν είναι κάτι που εύχομαι ιδιαίτερα. Πάντα προσπαθούσα να παίρνω ευθύνες στην ομάδα, αλλά θα ήμουν πολύ χαρούμενος να μείνει ο Nόιερ αρχηγός μου μέχρι να αποσυρθώ.
Και οι δύο πλευρές έχουν έναν και παραπάνω χρόνο για να πλησιάσουν και να συμφωνήσουν. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και ο Μάνου να παραμείνει μαζί μας».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.