“Όνειρό μου ο πάγκος της Νάπολι”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020

Ο Φάμπιο Καναβάρο μπορεί να έχει ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα κάπως ανορθόδοξα, παρόλα αυτά έχει υψηλούς στόχους. Έχει υπάρξει άλλωστε ποδοσφαιριστής του κορυφαίου επιπέδου, οπότε οι μεγάλοι στόχοι, είναι στο DNA του.

Ο Καναβάρο λοιπόν, παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μακρινή Κίνα και συγκεκριμένα στην Γκουαντσού Εβεργκράντε, έχει όμως στα άμεσα πλάνα του την επιστροφή στην Ευρώπη. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, έχει όνειρο να γίνει προπονητής στη Νάπολι. Ο Καναβάρο, εξήγησε ότι είναι συναισθηματική οι λόγοι του συγκεκριμένου του στόχου.

Έφυγε από την Νάπολι μόλις στα 21 του και δεν επέστρεψε ποτέ. Οπότε όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, του έχει λείψει πολύ και θα ήθελε να γυρίσει εκεί ως προπονητής.Καναβάρο: Όνειρό μου ο πάγκος της Νάπολι"!

Η δήλωση Καναβάρο

«Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα πριν από πέντε χρόνια και μια μέρα ονειρεύομαι να καθοδηγήσω μια μεγάλη ομάδα. Η Νάπολι είναι μία από αυτές. Ήμουν τυχερός που είχα τους καλύτερους προπονητές όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να έχω μάθει κάτι από τον καθένα από αυτούς. Την ημέρα που θα αποφασίσω να επιστρέψω στην Ευρώπη, ελπίζω να είμαι έτοιμος. Πάντα μου έλειπε η Νάπολι. Έφυγα στα 21, αλλά ήμουν πάντα κοντά», είπε ο Καναβάρο, μιλώντας στο Sport Mediaset.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.