«Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, έτσι όπως συζητήθηκε και επιβεβαιώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκο.

Το πρωί της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους Γκαγκάτση – Κυριάκο για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της Λίγκας, καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επεσήμανε στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης την ανάγκη να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας υγιείς και τους παρέχονται οι αναγκαίες διευκολύνσεις προκειμένου να μείνουν ασφαλείς. Το γεγονός αυτό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ιβάν Σαββίδη, και το οποίο το είχε ζητήσει εξ αρχής από τα στελέχη της ΠΑΕ. Παράλληλα, εκδήλωσε την πρόθεσή να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», τόνισε χαρακτηριστικά παρότι αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολη και πρωτοφανής η περίοδος, ωστόσο όπως είπε, πρέπει να επιδιώξουμε να βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί.

Από την τηλεδιάσκεψη δεν έλειψαν αναφορές σε θέματα και ζητήματα στρατηγικής για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που είναι και το όραμα του κ. Σαββίδη: «Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.