Δίνει και Βινίσιους για Μπαπέ η Ρεάλ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020

Αν και είναι ακόμα νωρίς, τα μεγαθήρια της Ευρώπης προετοιμάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους ενόψει του καλοκαιριού. Είναι δεδομένο στο τέλος της σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσεις τις συζητήσεις για την απόκτηση του Κίλιαν Μπαπέ..

Οι προηγούμενες κινήσεις της έπεσαν στο κενό. Αλλά πλέον οι Μαδριλένοι έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα για να γίνει επιτέλους αυτή η μεταγραφή. Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ το έχει πάρει… προσωπικά και όλοι γνωρίζουμε πως αν θέλει κάτι, πάντα βρίσκει τον τρόπο να το αποκτήσει, όπως έγινε και με τον Εντέν Αζάρ.

Με σύμμαχό τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή οι μερένχες θα κάνουν μια άκρως “ηχηρή” προσφορά προς την Παρί Σεν Ζερμέν. Με δεδομένο πως ο Μπαπέ θα αρνηθεί το νέο συμβόλαιο που θα τους προσφέρουν οι Γάλλοι, η μετακίνησε του στην Μαδρίτη συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με Μέσα από την Ισπανίας, οι άνθρωποι των μερένχες εκτός από οικονομικό αντάλλαγμα, σκέφτονται να δώσουν και έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα έχουν καταλήξει στο όνομα αυτού. Ο Βινίσιους δεν έχει πείσει τους Μαδριλένους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα μπει στην.. προσφορά προς τους Παριζιάνους, προκειμένου να γίνει πιο ελκυστική η προσφορά!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.