"Μου έριχναν το φταίξιμο ακόμα και όταν δεν έπαιζα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019

Ο Σκοντράν Μουστάφι είναι ο δεύτερος χειρότερος κεντρικός αμυντικός, μετά τον Φιλ Τζόουνς, με βάση τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η μαδριλένικη εφημερίδα Marca.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό Der Spiegel, ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός απάντησε, στην κριτική που δέχεται, λέγοντας το εξής: "Μπορώ να δεχτώ την αυστηρή κριτική, αλλά πλέον έγινε παράλογη. Έχω γίνει στόχος. Υπήρξαν φορές που μου έριχναν το φταίξιμο ακόμα και όταν δεν έπαιζα καν".

Ο Μουστάφι απάντησε και στην κριτική που είχε δεχτεί από τον παλαίμαχο άσο της Άρσεναλ, τον Εμανουέλ Πετί: "Με ενόχλησε πολύ. Είναι άλλο πράγμα όταν ασκούν κριτική οι οπαδοί και τα media και άλλο όταν αυτό γίνεται από έναν παλαίμαχο, ο οποίος γνωρίζει πόσο δύσκολα είναι μερικές φορές στο γήπεδο. Περιμένω από αυτούς να είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα και να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να κάνει μια τόσο σκληρή κριτική. Παλαιότερα, έγραφαν κάτι για εσένα στο χαρτί της εφημερίδας και μετά οι άνθρωποι ξεχνούσαν. Σήμερα υπάρχει στο ίντερνετ και σε κυνηγάει για την υπόλοιπη καριέρα σου".

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.