Ευχαρίστησαν τον Έσπερο, Ε.Α.ΚΑ και Ακαδημία Καλύμνου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Η Ε.Α. Καλύμνου και η Ακαδημία Καλύμνου ευχαρίστησαν θερμά τον Έσπερο Κω για τη φιλοξενία και το τουρνουά μίνι αγοριών και κοριτσιών.

Αναλυτικά:

Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: «Ο πρόεδρος, το ΔΣ , οι προπονητές και οι αθλητές της Ένωσης Αττάλου και Καλύμνου (ΕΑΚΑ) ευχαριστούν θερμά τον διοργανωτή ΑΣ Έσπερος Κω και τον συνδιοργανωτή ΔΟΠΑΒΣ για την άρτια καθόλα διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλες αντίστοιχες άλλων μεγάλων συλλόγων παρόλη του νεαρού της ζωής του νεοσύστατου συλλόγου. Συγχαρητήρια στον εμπνευστή και προπονητή κ. Δημήτρη Χατζηστέργο για την μοναδική φιλοξενία με την πεποίθηση ότι τέτοιες πρωτοβουλίες προάγουν αθλητισμού και σύσφιξη σχέσεων των συλλόγων.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (C.B.A.) με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί τον Έσπερο Κω, για την πρόσκληση, φιλοξενία και τη διεξαγωγή  φιλικού τουρνουά αγοριών κατηγορίας MINI (γεννηθέντες το 2007-2008). Οι αγώνες, παρά το νεαρό της ηλικίας ήταν υψηλού επιπέδου και έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς  αθλητές  να αγωνισθούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα (οι περισσότεροι για πρώτη φορά), να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις, να ενωθούν και να συμπεριφέρονται ως ομάδα, να συναγωνιστούν με συνομήλικους αντιπάλους και να εφαρμόσουν στην πράξη  όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους. Ευελπιστούμε για τη διεξαγωγή στο μέλλον και άλλων φιλικών αγώνων μεταξύ των σωματείων των δύο νησιών, σε όλες τις κατηγορίες (αγόρια και κορίτσια) και επιφυλασσόμεθα της δικής μας φιλοξενίας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.