«Ψήνεται» για ανταλλαγή Σάντσες-Ντράξλερ

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017

Το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Λονδρέζοι φοβούνται πως θα τον χάσουν… δωρεάν.

Θα μπορούσαν βεβαίως να τον πωλήσουν τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχαν την πρόταση της Σίτι, αλλά το ντιλ δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να κλείσουν τον Λεμάρ της Μονακό ως αντικαταστάτη του.

Και νοουμένου πως ο ίδιος δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του, η μοναδική διέξοδος για την ομάδα του Βενγκέρ για να βγάλει κάποιο κέρδος από τον Χιλιανό είναι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Star, το γεγονός πως ο Αλσατός τεχνικός προτιμά να παραχωρήσει τον Σάντσες εκτός Premier League, σε συνάρτηση με τον θαυμασμό που τρέφει για τον Τζούλιαν Ντράξλερ, τον οδηγούν σε σκέψεις για ανταλλαγή μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο Γερμανός άσος της Παρί δεν βρίσκει χώρο στη γαλλική ομάδα καθώς έχει να ανταγωνιστεί τις μεταγραφές των Νεϊμάρ-Μπαπέ και τη φόρμα του Καβάνι, εντούτοις η ποιότητά του είναι δεδομένη και ο Βενγκέρ  τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες.

Βεβαίως, η δυσκολία για την Άρσεναλ σε αυτή την περίπτωση είναι πως, από τον Ιανουάριο, ο Χιλιανός μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί για το καλοκαίρι, έτσι δεν είναι αναγκασμένος να δεχθεί όποιο ντιλ του υποδείξει η ομάδα του Λονδίνου… 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.