«Θα πω στον Γκριζμάν να έρθει στην Άρσεναλ»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017

Για την πολύ καλή φιλία του με τον Αντουάν Γκριζμάν, το… ψηστήρι που θα του κάνει για να φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ εάν τον επισκεφθεί στο Λονδίνο και τα πολύ μέτρια παρατσούκλια του ενός πως τον άλλο μίλησε ο Αλεξάντρ Λακαζέτ.

Ο Γάλλος επιθετικός των «κανονιέρηδων» θα τα ξαναπεί με τον στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης στην εθνική και όταν κλήθηκε να μιλήσει για το πως τα πάνε οι δυο τους ανέφερε:

«Εάν με επισκεφθεί στο Λονδίνο θα του ζητήσω να υπογράψει στην Άρσεναλ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και τα περνάμε πολύ καλά. Εγώ τον λέω Γκρίζι κι εκείνος Λακάζ», και προσέθεσε με χαλαρή διάθεση:

«Μου αρέσει η πόλη, αλλά όχι και τόσο ο καιρός. Κάνω μαθήματα αγγλικών, ενώ επίσης μου είπαν να αποφεύγω το αγγλικό φαγητό γιατί δεν είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές. Πάντως η μάχη για το Χρυσό Παπούτσι θα είναι μεγάλη, αφού υπάρχουν καλύτεροι επιθετικοί συνολικά απ’ όσο στην Γαλλία».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.