Εντολή στην Arboris

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

vardinogiannis

Εντολή στην Arboris προκειμένου να φέρει πρόταση από ξένο επενδυτή αναμένεται να δώσει πιθανότατα την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα η διοίκηση της ΠΑΕ, με τις ευλογίες και του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η απόφαση, σύμφωνα με τη SportDay, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ακόμη κι αν ο Αλ Σαούντ εμφανίσει μέσα στην εβδομάδα τα 15 εκατ. ευρώ. Μάλιστα η Arboris φέρεται να έχει ήδη κάνει επαφές με μεγάλο επενδυτή, που πάντως δεν είναι από τη Ρωσία (υπήρχαν φήμες για την εταιρεία φυσικού αερίου Gazprom).

Ο Βλάσης Τσάκας διαβεβαίωνε χθες πως το αργότερο ως την Πέμπτη θα μπουν τα χρήματα που προβλέπονται από το σχετικό μνημόνιο (το περίφημο MoU), ωστόσο από την πλευρά του «Τζίγκερ» καθίσταται σαφές πως η παρουσίαση των χρημάτων δεν αρκεί.

Ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει τα χρήματα να μπουν σε ειδικό λογαριασμό που θα είναι μπλοκαρισμένα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και θα είναι διαθέσιμα για το σύλλογο όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση των μετοχών, μετά και την αλλαγή του νόμου που θα επιτρέπει την αγορά ΠΑΕ από αλλοδαπό επιχειρηματία.

Είναι σαφές πως η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει μεγάλες επιφυλάξεις για την αξιοπιστία της πρότασης του Αλ Σαούντ και τις προθέσεις της και θέλει να διασφαλίσει πως θα υπάρχει λύση για την ΠΑΕ ακόμη κι αν υπάρξει οριστικό «ναυάγιο» με τον πρίγκιπα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.