Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » Κράτησε «απόρθητο» το «κάστρο» ο ΔΙ.ΑΣ (Video)
Ποδόσφαιρο

Κράτησε «απόρθητο» το «κάστρο» ο ΔΙ.ΑΣ (Video)

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςMarch 23, 2018Updated:March 29, 20234 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Ούτε ο Άρης Αρχαγγέλου δεν κατάφερε να ρίξει το «κάστρο» του ΔΙΑ αφού η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου επικράτησε με 2-1 με τέρματα από Πανόπουλο και Δρόσο, πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας και έδωσε ουσιαστικά την ευκαιρία στον Φοίβο που ξέφυγε με πέντε βαθμούς και απ’ τους δύο να πανηγυρίζει από τώρα τον τίτλο στην Α’ κατηγορία. Για τον Άρη Αρχαγγέλου μείωσε στο δεύτερο μέρος ο Κρεκούκιας. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Χατζηπέτρου στο 35’ με χτύπημα στα πλευρά (διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο).

Εικόνα

Ο ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε καλύτερα έχοντας κατοχή, περισσότερο πάθος, αλλά και τις επιθέσεις του κυρίως από τα δεξιά με τον Δρόσο, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Μόλις στο 7’ ο Χατζηφούντας πάσαρε στον Δρόσο κι αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι, αλλά η φάση ήταν ουσιαστικά ως μη γενόμενη ύστερα από την υπόδειξη του α’ βοηθού Παρχαρίδη για  οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν από στημένες μπάλες να απειλήσουν και στο 22’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Πανόπουλος με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραγιάννη για 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ΔΙ.ΑΣ πέτυχε και άλλο γκολ όταν ο Δρόσος με ωραία προσωπική ενέργεια πάνω στον Χατζηπέτρο και δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Καραγιάννη κάνοντας το 2-0 για την ομάδα του. 

Στο 35’ ο αγώνας διακόπηκε για περίπου δέκα λεπτά αφού ο Χατζηπέτρος σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Μποϊλή τραυματίστηκε στα πλευρά με τον νεαρό οπισθοφύλακα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στην συνέχεια ο ΔΙ.ΑΣ διαμαρτυρήθηκε για τράβηγμα του Τσελεπίδη πάνω στο Δρόσο ενώ λίγο λεπτά αργότερα ο Αξιώτης προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να νικήσει τον Τσαραπατσάνη με τον τερματοφύλακα του ΔΙΑ να του λέει «όχι.

Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο ΔΙ.ΑΣ πρόλαβε να γράψει άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες. Σε λάθος έξοδο του Καραγιάννη ο Δρόσος έγινε κάτοχος, έστρωσε στον Μαργαρίτη αλλά το πλασέ του χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου έχασε και άλλη ευκαιρία αφού ο Πανόπουλος δεν κατάφερε να περάσει τον Καραγιάννη, σε δεύτερο χρόνο έστρωσε στον Χατζησουλεϊμάν ο οποίος σούταρε με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα του Άρη αλλά ο Πομπού ήταν εκεί και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός στο ματς και κατάφερε μόλις στο 54’ να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του παιχνιδιού. Ο Χατζηλιόντας έκανε την κάθετη πάσα και ο Κρεκούκιας που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία στην άμυνα του ΔΙΑ πλάσαρε τον Τσαραπατσάνη κάνοντας το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα, είχαν την κυκλοφορία αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην μεγάλη φάση με τον ΔΙΑ να προσπαθεί κυρίως στην κόντρα να απειλήσει χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει σε θέση βολής απέναντι στον Καραγιάννη.

Απ’ το πουθενά σε μια μπαλιά του Μαργαρίτη ο Πομπού με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη με τον ΔΙΑ όσο περνά ο χρόνος να κλείνει καλύτερα τους διαδρόμους προς την εστία του Τσαραπατσάνη.

Στο 89’ το παιχνίδι διακόπηκε για πέντε περίπου λεπτά αφού υπήρξε ένταση ανάμεσα στον πάγκο του Άρη Αρχαγγέλου και μερίδας φιλάθλων απ’ την εξέδρα. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, των παικτών αλλά και της διοίκησης του ΔΙΑ το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά για να ολοκληρωθεί με τη νίκη των γηπεδούχων με 2-1 αφού δεν σημειώθηκε καμιά φάση στα λεπτά που απέμεναν μέχρι την λήξη. 

Ο κορυφαίος

Ένα γκολ και μια ασίστ για τον Βαγγέλη Πανόπουλο που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης για την ομάδα του ΔΙΑ.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία από Τονίδη, Παρχαρίδη και Γιαμούζη με τον ΔΙΑ να διαμαρτύρεται για ένα τράβηγμα πάνω στον Δρόσο στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Οι συνθέσεις

ΔΙ.ΑΣ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Μποϊλής, Ιωαννίδης, Βλαντιμίροφ, Μαριάς, Θωνιάτης, Μαργαρίτης (76’ Τογρού), Χατζησουλεϊμάν (92’ Δημόπουλος), Δρόσος (95’ Συνεσίου), Πανόπουλος (82’ Μπεκιρλάρι), Χατζηφούντας.

Άρης Αρχαγγέλου (Στάθης Φαρμακίδης): Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Χατζηπέτρος  (36’ λτ. Σακελλάρης), Νικήτας, Πομπού, Κοντόγιαννος (64’ Μάλλιος), Γκίκας, Αξιώτης, Χατζηλιόντας, Κρεκούκιας, Μπαϊρακτάρης.

Live ΔΙΑΣ
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΤέλος από την Γιουνάιτεντ ο Ίμπρα
Next Article Στιγμιότυπα απ’ το ΔΙ.ΑΣ – Άρης Αρχαγγέλου
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ποδόσφαιρο

Προπονητής στα τμήματα υποδομής του Καλυμνιακού ο Καμπουράκης

June 21, 2025
Ποδόσφαιρο

Ανανέωσε με τον Α.Ο Πυλίου ο Γιάννης Λάντζιος

June 21, 2025
Ποδόσφαιρο

Aνανέωσε με τον Καλυμνιακό ο Κάννης

June 21, 2025

Recent Posts

  • Φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τις παγκορασίδες της Ακαδημίας Καλύμνου
  • Φοβερός και τρομερός Ιπποκράτης κέρδισε τον Παλλεσβιακό και πήρε την άνοδο στην National League 2
  • Προπονητής στα τμήματα υποδομής του Καλυμνιακού ο Καμπουράκης
  • Ανανέωσε με τον Α.Ο Πυλίου ο Γιάννης Λάντζιος
  • Aνανέωσε με τον Καλυμνιακό ο Κάννης

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}