Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα των κορασίδων πέτυχε η Α.Ε. Δικαίου, η οποία επικράτησε στο Πυλί του Εσπέρου με σκορ 77-54, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής για τον όμιλο νήσων.
Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαία την Τριτσάρη Μ., που σημείωσε 34 πόντους, έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Θετική παρουσία είχαν επίσης οι Βαβλά, Φώτη και Παπαδοπούλου, οι οποίες συνέβαλαν καθοριστικά στη νίκη.
Η Α.Ε. Δικαίου πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και έφτασε στη νίκη κόντρα στον Έσπερο που είχε ως διακριθείσες τις Οικονόμου, Νικόλτση και Χατζηνικολάου.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 21-8, 42-28(ημ.), 57-40, 77-54
Διαιτητές: Ρώτας- Φλίγκος
Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ (Τζομάκας): Μεταξά 4, Φώτη 12, Βαβλά 13, Παπαδοπούλου 10, Κανελλοπούλου, Τριτσάρη Μ. 34, Κοντού 2, Βησαρίτη 2, Τριτσάρη Α., Κώττη.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ (Χοχλαστός): Καματερού, Γαλαθρή 4, Πουλά, Κασέτα, Χατζηνικολάου 16, Νικόλτση 16, Οικονόμου 18(4), Θέου, Κορζούκ.



