Επιβλητική ήταν η μικτή ομάδα των Κυκλάδων Κ14 που επικράτησε με 5-1 της Δωδεκανήσου στο Ε.Α.Κ Ρόδου και έκανε καθοριστικό βήμα πρόκρισης. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Δημηντσάντος και Ντάσιος, ενώ ένα ακόμη προσέθεσε ο Κλάρας. Ο Χρυσάκης είχε ανοίξει το σκορ για τα Δωδεκανήσου. Αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών το ματς της Κ16 και θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 10:30.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Η μπάλα στρώθηκε στον Χρυσάκη στα όρια της περιοχής, αυτός έκανε το πλασέ με τον Πολυχρονίου να κάνει κακή εκτίμηση, μη μπορώντας να αντιδράσει για το 0-1. Η απάντηση των Κυκλάδων ήρθε στο 18ο λεπτό. Ο Δημηντσάντος κέρδισε την μπάλα από τον Μπονιάτη, πάτησε περιοχή από αριστερά, έκανε το γύρισμα για τον Κοκολιό, που νικήθηκε από τον Πλατή, με τον Ντάσιο στην επαναφορά να πετυχαίνει το 1-1. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 26΄ επιχείρησε το σουτ από τα όρια της περιοχής, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η ομάδα του Νίκου Βουτσινού είχε τον έλεγχο και απείλησε εκ νέου με τον Κοκολιό στο 34΄ να μην μπορεί να νικήσει τον Πλατή σε τετ-α-τετ. Στο 42΄ ο Δημηντσάντος με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε ξανά τον Πλατή για το 3-1. Οι ποδοσφαιριστές των Κυκλάδων ήταν ανώτεροι στο γήπεδο και στο 62΄ βρήκαν ένα ακόμη απρόσμενο γκολ. Ο Κλάρας απομάκρυνε την μπάλα πίσω από το κέντρο, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Καραγιάννη και κατέληξε στα δίχτυα του για το 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 78΄ ο Δημηντσάντος με νέα εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Οι συνθέσεις:
EΠΣ Κυκλάδων Κ14 (Νίκος Βουτσινός): Πολυχρονίου (65΄ Λυγερός), Βαρθαλίτης (63΄ Γιαννιτσάνης), Μάρα (63 Χότζα), Κάκαλης (63΄ Ρούσσος), Κλάρας, Βιδάλης (63΄ Μάιτος), Ντάσιος (58΄ Ψαρρός), Χάντζι (63΄ Μάκα), Κοκολιός (52΄ Ψαρράς), Δημηντσάντος, Μήλας (46΄ Βερνίκος)
ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ14 (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Πλατής (61΄ Καραγιάννης Αν), Λούππος (41΄ Καραγιάννης Αλ), Σφυδονιός (61΄ Τσιρίλο), Μπονιάτης, Χριστοδούλου, Πιζανίας (31΄ Κωττάκης – 61΄ Μάρκου), Πανούσης (41΄ Τσέπα), Κοντάκος (61΄ Καϊμάρας), Τσακνάκης, , Χρυσάκης (61΄ Χριστουλάκης), Τσαππής



