Close Menu
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
Giafkasports.grGiafkasports.gr
  • Αρχική
  • Τοπικά
    • Ποδόσφαιρο
      • Αναγέννηση Ασφενδιού
      • ΑΟ Πυλίου
      • Δόξα Καρδάμαινας
      • Καλυμνιακός
      • ΠΑΟΚ Κω
      • ΑΕ Κως
      • Αντίμαχος
      • ΑΕ Λέρου
      • Νικαγόρας
      • Αργοναύτες
      • ΑΟ Βαθύ
      • Ξάνθος Πάτμου
      • Αστυπάλαια
      • Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος
      • Ανταγόρας
      • Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω
      • Άγιος Γεώργιος Καλύμνου
      • ΑΟ Λειψών
    • Μπάσκετ
      • Φοίβος
      • ΕΑΚΑ
      • Ιπποκράτης
      • ΑΕ Δικαίου
      • Αίολος Κεφάλου
      • Ακαδημία Καλύμνου
      • Έσπερος
      • Ηρακλής 2000
      • Πανιώνιος Λέρου
      • Ξάνθος Πάτμου
    • Στίβος
    • Ποδηλασία
    • Βόλεϊ
    • Διάφορα
    • Στίβος
    • Τέννις
    • Άλλα Σπορ
  • Κως
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Στίβος
    • Διάφορα
    • Τέννις
  • Ελλάδα
    • SuperLeague 1
    • Basket League
    • Στοίχημα
  • Βαθμολογίες
  • Συνεντεύξεις
  • Vlog Giafkasports.gr
Giafkasports.grGiafkasports.gr
Home » «Ήθελε να έρθει ο Γκατούζο»
Ελλάδα

«Ήθελε να έρθει ο Γκατούζο»

Γιώργος ΠίτσηςBy Γιώργος ΠίτσηςOctober 16, 20102 Mins Read
Share Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit Telegram Email

Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHO7BbkjfC5zjCkfOzY-5Ga7c_whhn5AAFZFtGJVb7KepuUHo&t=1&usg=__FU1is3_hc9cuiT84GYpALOZamOg=

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μοντεστό στην εφημερίδα “ΕΞΕΔΡΑ”

Υπάρχει κάποιος παίκτης στον Ολυμπιακό που σου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση:

«Ο Ιμπαγάσα. Φοβερός τεχνίτης. Είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο, τον βλέπω καθημερινά στις πάσες και διαβάζει τέλεια το παιχνίδι. Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς. Παίζει με τη μία και κανείς δεν μπορεί να του πάρει την μπάλα. Όταν έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη, ξέρεις ότι θα πάρεις την μπάλα εκεί που θέλεις.

Με ή χωρίς αυτόν δεν είναι το ίδιο. Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Στη Μίλαν έχουν τον Πίρλο, Στην Μπαρτσελόνα τον Τσάβι. Στον Ολυμπιακό έχουμε τον Ιμπαγάσα».

Ο Φετφατζίδης;

«Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά ακόμα είναι μικρός. Είναι μόλις η πρώτη του χρονιά με την επαγγελματική ομάδα και πρέπει να προστατευτεί. Δεν πρέπει να… καεί. Στη Μονακό είδα πολλούς νεαρούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο, οι οποίοι ανέβηκαν γρήγορα και έπεσαν εξίσου γρήγορα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τώρα μόλις ξεκίνησε.

Πρέπει να προχωρήσει σιγά, σιγά, να αγωνιστεί σε μεγάλα ματς. Πιστεύω, αν είναι σοβαρός, όπως τώρα, σε δυο-τρία χρόνια θα ακούμε συνέχεια γι’ αυτόν».

Έχεις επαφές με τους Γάλλους του Παναθηναϊκού;

«Όχι. Είναι όλοι τους καλά παιδιά, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει αντίπαλοι. Περισσότερο με τον Γκοβού από ότι με τον Σισέ, καθώς ο Τζιμπρίλ έπαιζε πολλά χρόνια εκτός Γαλλίας. Το ίδιο ισχύει με τον Μπουμσόνγκ. Πιο καλά ξέρω τον Καντέ, καθώς έπαιζε στη Νις, εγώ στη Μονακό και ήταν ντέρμπι το μεταξύ μας ματς».

Όχι σαν τα ελληνικά ντέρμπι…

«Εννοείται. Είναι πολύ σημαντικό ματς, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την καυτή ατμόσφαιρα εδώ. Πλέον πολλοί Γάλλοι έρχονται να παίξουν μπάλα στην Ελλάδα, επειδή είναι χαρούμενοι. Αν με πάρει κάποιος παίκτης να με ρωτήσει πως είναι εδώ, δεν μπορώ παρά να του πω καλά λόγια.

Όταν ο Γκατούζο μου τηλεφώνησε για να με ρωτήσει σχετικά, του είπα: ” Έλα! Καλό γήπεδο, καλό προπονητικό κέντρο, εξαιρετικό κοινό, καλός σύλλογος. Έχεις τα πάντα για να είσαι καλά. Εσύ αποφασίζεις”. Ήθελε να έρθει. Μου το είπε ότι, αν ήταν να φύγει από την Μίλαν, θα το έκανε μόνο για τον Ολυμπιακό. Τι έγινε μετά δεν το γνωρίζω».

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
Previous ArticleΣυνέντευξη του Νεστέροβιτς στην Σλοβενία
Next Article Με βασικό ποντάρισμα το over της Μονπελιέ
Γιώργος Πίτσης
  • Facebook
  • X (Twitter)
  • Instagram

Σχετικά άρθρα

Ελλάδα

Ευρωμπάσκετ 2025: Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ομάδα

September 14, 2025
Ελλάδα

Eurobasket 2025: Πρεμιέρα «με το δεξί» για την Εθνική

August 29, 2025
Ελλάδα

Nίκη κόντρα στον Ισραήλ και 5η θέση για την Εθνική Νέων Ανδρών στο Eυρωμπάσκετ U20

July 20, 2025

Recent Posts

  • Live Streaming: Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού | 11η αγωνιστική Α’ κατηγορία
  • Camp ενδυνάμωσης και βελτίωσης δεξιοτήτων του Φοίβου σε συνεργασία με τον Προμηθέα
  • Ο Χρύσης στον Ασκληπιό Κω
  • Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΩ – «Χριστούγεννα Για Όλους»
  • Ο Μαστρογιαννάκος στο Δόξα Καρδάμαινας – Αναγέννηση Ασφενδιού

Recent Comments

No comments to show.
Giafkasports.gr
YouTube Facebook X (Twitter) Instagram
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • ΣΤΙΒΟΣ
  • ΒΟΛΕΙ
  • ΤΕΝΝΙΣ
  • ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
© 2025 giafkasports.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

Διαχείριση συγκατάθεσης
Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης και να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}