«Η Γιουβέντους απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Ντε Λιχτ»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε πριν 18 μέρες

Η Γιουβέντους είχε ανακοινώσει στις 18 Ιουλίου του 2019 την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ματίας Ντε Λιχτ. Οι Μπιανκονιέρι ικανοποιούν τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγιαξ και βγάζουν από τα ταμεία τους 75 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Η Γηραιά Κυρία κάνει δικό της το πιο υποσχόμενο wonderkid, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά και για τις δυο πλευρές. Ο 20άχρονος αμυντικός δεν καταφέρε ποτέ να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα της Πρωταθλήτριας Ιταλίας, λόγω των αρκετών τραυματισμών που υπέστη μέσα στην χρόνια, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις 15 εμφανίσεις ως βασικός μέχρι να σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ωστόσο, η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να αποχωρηστεί τον Ολλανδο άσο, θεωρόντας τον ως στον επόμενο ηγέτη της άμυνας της, και σύμφωνα με την Daily Mail φαίνεται να απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον νεαρό αμυντικό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Μπλαουγκράνα δεν είχαν πρόθεση να εγκαταλείψουν την περίπτωση του Ντε Λιχτ με αποτέλεσμα να κατέθεσουν πρόταση στην Γιουβέντους ύψους 66 εκατ. ευρώ, αλλά η απάντηση που δέχθηκαν ήταν αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντε Λιχτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.