«Το Βελιγράδι είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την Ευρωλίγκα»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε πριν 18 μέρες

Εφόσον η Ευρωλίγκα αποφασίσει να συνεχιστεί η σεζόν, τότε το Βελιγράδι είναι το φαβορί για να τη φιλοξενήσει, σύμφωνα με τον Γκόραν Γκρμπόβιτς. Ο διευθυντής της «Σταρκ Αρίνα» τόνισε πως η σερβική πρωτεύουσα αρέσει σε όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων παικτών και προπονητών, ενώ υπογράμμισε πως είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

«Η Λιουμπλιάνα έθεσε υποψηφιότητα την περασμένη εβδομάδα και είναι η αντίπαλός μας για τη διοργάνωση της Ευρωλίγκας. Εμείς έχουμε όλη τη γνώση για να διοργανώσουμε ένα τέτοιο event. Το Βελιγράδι είναι μία πόλη που αγαπούν οι ομάδες. Το λέω αυτό, έχοντας προσωπική άποψη. Έχω φίλους που είναι τζένεραλ μάνατζερ σε ομάδες και ξέρω ότι σε παίκτες, προπονητές και ιδιοκτήτες ομάδων αρέσει πολύ το Βελιγράδι. Αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Το Βελιγράδι είναι απόλυτα έτοιμο για να φιλοξενήσει τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Αυτό θα ήταν και το πιο δίκαιο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «RTS» ο διευθυντής της «Σταρκ Αρίνα».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.