«Ιδιαίτερη στιγμή για εμένα η μεταγραφή στη Γιουβέντους»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022

Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους είναι και επίσημα ο Αρκάντιους Μίλικ εδώ και λίγες ημέρες! Ο Πολωνός στράικερ μάλιστα πήρε τη φανέλα με το νούμερο «14», ενώ στη συνέχεια έγινε η παρουσίασή του μέσω συνέντευξης Τύπου.

«Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μου. Το να φτάσω σε έναν σημαντικό σύλλογο όπως αυτός ήταν ο στόχος μου και τώρα θέλω να συνεισφέρω, να παίξω, να πετύχω πολλά γκολ και να μεγαλώσω. Εγώ με τον Βλάχοβιτς; Έκανα μόνο μερικές προπονήσεις με την ομάδα και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για προπόνηση. Μπορώ να παίξω με άλλον επιθετικό: Το έκανα με τον Λεβαντόφσκι. Αλλά αφήνω την επιλογή στον προπονητή. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμος», ήταν η πρώτη τοποθέτηση του 28χρονου επιθετικού.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ήταν ξανά κοντά στη Γιουβέντους: «Ναι, ακόμη και στο παρελθόν ήμουν κοντά. Τα πράγματα πήγαν διαφορετικά. Πριν από δύο τρία χρόνια θα μπορούσε να είχε γίνει, αλλά τελικά δεν έγινε. Δεν κοιτάζω το παρελθόν, το σημαντικό είναι τι υπάρχει τώρα. Είμαι ευχαριστημένος με την επιλογή, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ για αυτόν τον σύλλογο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.