«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στην Λειψία από την Τσέλσι ο Τίμο Βέρνερ έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην διετή παρουσία του με τους Μπλε του Λονδίνου.

Ταυτόχρονα δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στην Λειψία και χαρακτήρισε την πρώτη του σεζόν στην Τσέλσι την καλύτερη της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η πρώτη μου χρονιά στην Τσέλσι ήταν πιθανότατα η πιο επιτυχημένη της καριέρας μου. Όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πάντα η κατάσταση παρουσιαζόταν χειρότερη από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας, σε μια σεζόν στην οποία κατακτήσαμε το Champions League. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».

«Έχασα κάποιες ευκαιρίες την πρώτη μου σεζόν, ενώ στη συνέχεια έσπασα και ρεκόρ με τις περισσότερες αποφάσεις VAR εναντίον μου. Κανείς δεν θα πρόκειται να σπάσει αυτό το ρεκόρ σύντομα. Αυτά οδήγησαν στο να χάσω την αυτοπεποίθησή μου τη δεύτερη χρονιά».

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στη Λειψία. Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου στην Αγγλία. Διδάχθηκα πολλά και έμαθα ένα καινούριο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, η Λειψία μεγάλωσε κι άλλο. Κέρδισε έναν τίτλο και έχει τις ίδιες υψηλές προσδοκίες με την Τσέλσι»

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.