«Είμαι εδώ για να οδηγήσω τη Μπάρτσα ξανά στην κορυφή!»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται ήδη στο Μαϊάμι και κατά την άφιξή του στις ΗΠΑ, ο νέος σταρ της Μπαρτσελόνα, μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου.

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω τη Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στην κορυφή και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Επιτέλους είμαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα.

Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ μεγάλες, αλλά τελικά η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Είμαι ένας τύπος που του αρέσει να κερδίζει παιχνίδια και τίτλους. Ελπίζω η σεζόν να ξεκινήσει και να τελειώσει καλά από αυτή την άποψη».

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου ανέφερε για ακόμη μία φορά τη θέληση του να παίξει στη Μπαρτσελόνα και όχι σε κάποια άλλη ομάδα.
«Πάντα ήθελα να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο της LaLiga και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Είναι επίσης μια πρόκληση για την ιδιωτική μου ζωή», πρόσθεσε.

Ο λεγόμενος «δολοφόνος από την Πολωνία» εξήγησε ότι από το πρώτο λεπτό που μίλησε με τον Τσάβι, κατάλαβε ότι οι ιδέες τους συμβαδίζουν.

«Είδα ότι οι ιδέες του ταιριάζουν με τις δικές μου. Ήταν εύκολο να πάρω την απόφαση. Θέλω να παίξω και να κερδίσω τίτλους και ξέρω ότι όλα θα γίνουν με τον Τσάβι. Ξέρει τέλεια πώς να ηγηθεί της ομάδας. Ήταν απίστευτος παίκτης και τώρα είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Έχει ένα μεγάλο μέλλον και θέλω να είμαι μέρος του».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.