«Ο Ομπράντοβιτς έσωσε τη σεζόν»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Ο Αμερικανός γκαρντ, Μάικ Τζείμς δεν τα πήγαινε καλά με τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς, κάτι που είχε φανεί από τις δημόσιες παρεξηγήσεις τους σε δύο αναμετρήσεις της Euroleague. Και σε πρόσφατη συνένταυξή του έριξε «καρφιά» του σταρ των Μονεγάσκων για τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Μιλώντας στην «Equipe» ο Τζέιμς ανέφερε για τους προπονητές του: «Η προσέγγιση του Σάσα, ο τρόπους που κάνει διαχείριση και οι αλλαγές του, έσωσαν τη σεζόν για εμάς. Πριν από εκείνον ο τρόπος που παίζαμε δεν ήταν καλός, όπως και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Τώρα παίζουμε χρησιμοποιώντας περισσότερο τη δυνατή πλευρά. Έχω την μπάλα στα χέρια μου, "ταΐζουμε" τον Ντονάτας Μοτεγιούνας στο low post, ο Ντουέιν Μπέικον παίρνει την μπάλα στα κατάλληλα σημεία. Κάποιες φορές ο προηγούμενος προπονητής μας ήταν αρκετά παθητικός και δεν πρόσεχε τις λεπτομέρειες».

Συνεχίζοντας, ο άλλοτε NBAer δήλωσε με νόημα: «Ο Σάσα μερικές φορές είναι σαν τον διευθυντή σου που σου λέει χιλιάδες φορές το ίδιο πράγμα, μέχρι να το εκτελέσεις ακριβώς όπως το θέλει. Είναι δύσκολο αυτό, αλλά όταν βλέπεις την αφοσίωσή του και το αποτέλεσμα, οφείλεις να προσπαθήσεις να τον ακολουθήσεις».

 

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.