Διπλό Ευρώπης η Τορίνο

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022

Διπλό με ανατροπή για την Τορίνο, που νίκησε τη Σαμπντόρια μέσα στη Γένοβα με 2-1. Ευρώπη βλέπει η «γκρανάτα», βουλιάζουν οι γενοβέζοι.

Στο 2ο λεπτό ο Καπούτο βρήκε όμορφα τον Καντρέβα που έκανε το σουτ αλλά αστόχησε για λίγο ενώ στο 12’ ο Βόιβοντα άλλαξε με τον Μαντραγκόρα κι έκανε το σουτ αλλά ο Φαλκόνε του είπε όχι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φαλκόνε απέκρουσε και το σουτ του Πρατ ενώ στο 18 ήρθε το γκολ για τη Σαμπντόρια. O Άσκιλντσεν βρήκε τον Γκαπιπαντίνι κι εκείνος άφησε στον Καπούτο που πλάσαρε από κοντά τον Σάβιτς για το 1-0.

Ωστόσο στο 37ο λεπτό ο Βόιβιντα έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Σινγκό με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 40ο λεπτό ο Φαλκόνε πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Μπρέκαλο που κόντραρε και στον Άσκιλντσεν ενώ στο 39’ ο κίπερ της Σαμπντόρια νίκησε εκ νέου τον Μπρέκαλο.  

Στο 60’ ο Καντρέβα σέντραρε από δεξιά και ο Σάβιτς έχασε τη φάση, ο Θόρσμπι πήρε την κεφαλιά αλλά ο Ροντρίγκες έσωσε στη γραμμή.

Τελικά στο 67ο λεπτό ο Λούκιτς σέντραρε από αριστερά και ο Πρατ με όμορφη κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Στο 76’ ο Φαλκόνε είπε όχι σε σουτ του Σινγκό, ενώ στη συνέχεια ο Σανάμπρια πλάσαρε και είδε τον γκολκίπερ της «Σαμπ» να λέει και πάλι όχι. Στο 89ο λεπτό ο Κουαλιαρέλα έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά εξ επαφής και στο 90+1' ο Φαλκόνε έσωσε με διπλή προσππάθεια μετά από σουτ του Πιάτσα. 

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φαλκόνε, Οτζέλο (88' Μούρου), Μπερεζίνσκι Ντραγκουσίν, Φεράρι (78’ Κόντι), Άσκιλντσεν (78’ Τσιέρβο), Θόρσμπι, Ρινκόν, Καντρέβα, Καπούτο (78’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι (88' Τορεγκρόσα)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ροντρίγκες, Βόιβοντα, Σινγκό, Μπρέμερ, Ζίμα, Μαντραγκόρα, Λούκιτς, Πρατ (90+2' Πόμπεγκα), Μπρέκαλο (84’ Τζάτζα), Σανάμπρια (83’ Πιάτσα).