«Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021

Μετανιωμένος που αποχώρησε από την Ίντερ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο Ρομέλου Λουκάκου. Τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στους νερατζούρι και παραδέχθηκε πως δεν είναι χαρούμενος στην Τσέλσι.

 «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Όπως έχω ξαναπεί, η Ίντερ είναι στην καρδιά μου, θα επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ίντερ, το ελπίζω δηλαδή. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, αλλά αυτή είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω και να πω στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη.

Νομίζω ότι όσα συνέβησαν το καλοκαίρι δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνουν. Το πώς έφυγε από την Ίντερ, το πώς έφυγα από τον σύλλογο, πώς αποχαιρέτησα τους οπαδούς, κάτι που με ενοχλεί γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε.

Είμαι καλά ψυχολογικά. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ έχει επιλέξει ένα διαφορετικό σύστημα να παίζει, αλλά δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αλλά είμαι επαγγελματίας και δεν θα τα παρατήσω τώρα», ανέφερε.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.