Πάει Τουρκία ο Μπάρκας;

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Εκτός πλάνων του τεχνικού της Σέλτικ Άγγελου Ποστέκογλου βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «SkySports», ο 27χρονος Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να δει σύντομα την πόρτα της εξόδου από τους «Κέλτες», ωστόσο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι ομάδες αυτές ενδέχεται να κινηθούν για την απόκτηση του στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Ένας παίκτης που πρόκειται να φύγει από τη Σέλτικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο τερματοφύλακας Βασίλης Μπάρκας. Ο Έλληνας διεθνής δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει από τότε που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Σέλτικ τον Ιούλιο του 2020. Αρκετοί τουρκικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί για τη Σέλτικ μετά την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της εθνικής Αγγλίας Τζο Χαρτ» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό.


Ο Μπάρκας είχε μετακομίσει στην Σέλτικ το καλοκαίρι του 2020 από την ΑΕΚ και μέχρι τώρα έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 23 παιχνίδια με την φανέλα της.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.