«Πόρτα» της Μπαρτσελόνα σε 70 εκ. το χρόνο από εταιρεία κρυπτονομισμάτων

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε πριν 11 μέρες

Η Μπαρτσελόνα δεν απέρριψε πρόσφατα μόνο μια προσφορά από έναν Σαουδάραβα χορηγό, αλλά τους τελευταίους μήνες αρνήθηκε να υπογράψει άλλη συμφωνία, με εταιρεία που ενδιαφέρεται να τοποθετήσει το σήμα της στην καταλανική φανέλα από τη σεζόν 2022-23.

Όπως αποκάλυψε η EFE, η εν λόγω προσφορά προήλθε από τον τομέα των κρυπτονομισμάτων - από μια εταιρεία μεταξύ των τριών κορυφαίων του κλάδου - και προέβλεπε 70 εκατομμύρια ευρώ ανά περίοδο, συν μπόνους έως και 20%, με βάση την απόδοση της ανδρικής ομάδας.

 
 

Η άρνηση, σε αυτή την περίπτωση, είχε ως κίνητρο το γεγονός ότι το συμβούλιο του συλλόγου θεωρεί τα ψηφιακά νομίσματα μια αβέβαιη και όχι πολύ διαφανή αγορά. Επομένως, η έρευνα για τους «Μπλαουγκράνα» θα συνεχιστεί, δεδομένου ότι η συμφωνία με τη Rakuten - το σημερινό χορηγό της φανέλας - θα λήξει στο τέλος της σεζόν.

Ο σύλλογος ψάχνει επίσης για χορηγό στο μανίκι. Τις τελευταίες εβδομάδες έγινε λόγος για το ενδεχόμενο συμφωνίας με τη Socios, ακόμα κι αν πρέπει να τονιστεί ότι η εταιρεία είναι μέρος του τομέα που οι Καταλανοί θα θεωρούσαν ανήθικο.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.