«Είμαστε ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021

Ο Τσάβι ανέλαβε πλέον και τυπικά τα ηνία της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα, υπό τις ιαχές των φίλων της ομάδας στο «Καμπ Νου», που βρήκαν επιτέλους ένα λόγο να χαμογελούν.

Ο θρύλος των Καταλανών επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα ύστερα από έξι χρόνια και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, άλλαξε η ζωή μας σε τρεις ή τέσσερις ημέρες. Συγχαίρω τη γυναίκα μου που γίνεται 40 σήμερα. Θα δώσω τη ζωή μου για να λειτουργήσει όλο αυτό».

Για την ομάδα: «Υπάρχει ομάδα και υπάρχει ταλέντο, θα προσπαθήσω να μεταδώσω την πείρα μου στους παίκτες για να πάρουν τους τίτλους».

Για τις απαιτήσεις της Μπάρτσα: «Γνωρίζω την Μπάρτσα, το σύλλογο, είναι μια λεπτή στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, οικονομικά και ποδοσφαιρικά, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τους εγωισμούς και να πάμε όλοι μαζί».

Το μήνυμα προς τους παίκτες: «Το πρώτο μήνυμα είναι ότι είμαι εδώ για να τους βοηθήσω. Για μένα είναι πλεονέκτημα να γνωρίζω τον Μπουσκέτς, τον Πικέ, τον Άλμπα, τον Σέρτζι Ρομπέρτο και τον Τερ Στέγκεν, που ήταν συμπαίκτες μου. Το βλέπω ως πλεονέκτημα».

Για τη δουλειά του: «Είμαι προετοιμασμένος, μου αρέσουν οι προκλήσεις».

Το μήνυμά του στον κόσμο της Καταλονίας: «Ο στόχος είναι να βοηθήσουμε τους Καταλανούς να κερδίσουν. Είμαι ευγνώμων στους οπαδούς για την αγάπη τους».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.