Πρέπει να πληρώσει 1 εκατ. ο Τσάβι

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι προκειμένου ο Τσάβι να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα, μετά την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν. Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου, θέλουν να επιταχύνουν τις διαδικασίες γι' αυτό και ο Τζουάν Λαπόρτα αναμένεται να ταξιδέψει στο Κατάρ μετά το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου, για το Champions League, μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Τσάβι.

Επιθυμία των Καταλανών είναι ο Τσάβι να κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στις 6 Νοεμβρίου κόντρα στην Θέλτα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα ο Ισπανός προπονητής να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Αλ Σαντ. Σύμφωνα με το «Catalunya Radio» , η Μπαρτσελόνα δεν έχει καμία πρόθεση να πληρώσει ούτε ευρώ στον σύλλογο του Κατάρ.

Έτσι, ο Τσάβι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του, καθώς θα αναγκαστεί να πληρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ, που είναι και η αξία της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ, για να μείνει ελεύθερος και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στους Καταλανούς.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.