«Υφίσταται ακόμα το Financial Fair Play;»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021

O Γιούργκεν Κλοπ τάχθηκε ανοικτά κατά της πώλησης της Νιουκάστλ, κάνοντας λόγο για ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ αναρωτήθηκε και το κατά πόσο ισχύει πια το FinancialFairPlay.

«Προφανώς υπάρχουν ανησυχίες για τα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τι θα σημαίνει για το ποδόσφαιρο αυτό; Πριν λίγους μήνες είχαμε ένα τεράστιο ζήτημα για τη EuropeanSuperLeague και τους 12 συλλόγους. Τώρα όμως δημιουργείται μια σούπερ ομάδα που σε λίγα χρόνια θα έχει μόνιμη θέση στο ChampionsLeague», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, προσθέτοντας στη συνέχεια πως:

«Είναι ξεκάθαρο. Σε 5-6 χρόνια θα είναι υπερδύναμη. Έχουν αρκετά λεφτά ώστε ακόμα και αν πάρουν λάθος αποφάσεις στην αρχή, μετά να πάρουν τις σωστές και να φτάσουν εκεί που θέλουν. Το τί ισχύει και αν υφίσταται ακόμα το FinancialFairPlay κανείς δεν ξέρει. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως μια θα δημιουργηθεί μια νέα υπερδύναμη. Η PremierLeague σκέφτηκε “Ας το αφήσουμε”, δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Είναι ο τρίτος σύλλογος που ανήκει πια σε μια ολόκληρη χώρα. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.