"Αγαπημένος μου ο Σεβτσένσκο"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε πριν 10 μέρες

Υπερήφανος που φοράει την φανέλα της Μίλαν δήλωσε ότι είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, μιλώντας και για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, χαρακτηρίζοντάς τον από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. «Είμαι πολύ υπερήφανος που παίζω στην Μίλαν και στην Serie A. Ήταν το πρωτάθλημα που παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρός. Επίσης είμαι υπερήφανος επειδή ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής όταν ήμουν έφηβος ήταν ο πρώην φορ της Μίλαν, Αντρέι Σεβτσένσκο. Είμαι τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίζω και να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο όπως εκείνος. Παίζουμε ποδόσφαιρο για αυτά τα συναισθήματα και τα μεταδίδουμε με τη σειρά μας στους φιλάθλους και για αυτό ανυπομονώ να δώσω τα πάντα σε αυτή την ομάδα και στους οπαδούς της.

Αμφότερες οι γιαγιάδες μου ήταν Ιταλίδες, είμαι υπερήφανος για τις καταβολές μου. Μελέτησα τη γλώσσα στο σχολείο. Λατρεύω αυτή τη χώρα και φυσικά την κουζίνα της».

Ο Γάλλος αναφέρθηκε φυσικά και στον συμπαίκτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Έχω παίξει απέναντι στον Ζλάταν αρκετές φορές. Παίζει ακόμα στα 40 του και αυτό αποδεικνύει πως είναι τρομερός επαγγελματίας. Φροντίζει τον εαυτό του και το σώμα του, και εγώ θα προσπαθήσω να απολαύσω το ποδόσφαιρο για όσο καιρό το επιτρέπει το σώμα μου. Νομίζω πως είναι σπουδαίο παράδειγμα για τους νεότερους και είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Serie A. Τον απολαμβάνω στην προπόνηση και ανυπομονώ να παίξω μαζί του. Νομίζω πως θα διασκεδάσουμε και θέλουμε αμφότεροι να κερδίσουμε κάτι με την Μίλαν. Με τον Ζλάταν θα είναι ευκολότερο».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.