«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το φτιάξουμε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Μήνυμα στους φίλους της Μπαρτσελόνα απέστειλε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, αναφέροντας πως η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει ώστε η κατάσταση στο κλαμπ να βελτιωθεί.

Παράλληλα έκανε έκκληση στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Λεβάντε.

Το μήνυμα του Ζοάν Λαπόρτα:

«Γεια σας φίλοι, σας ζητώ να συνεχίζεται να ενθαρρύνεται την ομάδα, όπως κάνετε έως τώρα. Η ομάδα σας χρειάζεται και σας ευχαριστώ πολύ.

Σας είπα ότι αυτές είναι δύσκολες στιγμές, στις οποίες πρέπει να είστε δίπλα. Αυτή την εβδομάδα, μια αντιπροσωπεία της διοίκησης θα πάει στο Πάλος ντε λα Φροντέρα ( η πόλη που εδρεύει η Κάντιθ), η οποία συμπίπτει με την αναμέτρηση με την Κάντιθ.

Σε αυτό το παιχνίδι να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ότι και να γίνει, στο επόμενο παιχνίδι με τη Λεβάντε το σαββατοκύριακο να συνεχίσετε να φωνάζετε για την ομάδα μας, όπως κάνετε μέχρι σήμερα. Σκεφτείτε ότι η ομάδα το χρειάζεται.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, σας διαβεβαιώ ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το φτιάξουμε. Σας ευχαριστώ πολύ και να επισκεφτείτε την Μπαρτσελόνα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.