«Δύσκολη μέρα για μένα, αποχαιρετήσαμε τον Ίβκοβιτς όπως του άξιζε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκινημένος για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν μετά το φιλικό παιχνίδι της Παρτιζάν με την Αναντολού Εφές, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Νόβισα Βελίσκοβιτς που έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι με την Παρτιζάν, ωστόσο στάθηκε στον Ίβκοβιτς, αναφέροντας πως ήταν μία δύσκολη ημέρα για τον ίδιο, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας του οι οποίοι αποχαιρέτησαν τον «Δάσκαλο».

«Είμαι χαρούμενος για τον Νόβισα, γιατί ήταν το δικό του παιχνίδι. Του έδωσα συγχαρητήρια για ότι έκανε για την Παρτιζάν. Αλλά ήταν προσωπικά μία δύσκολη μέρα για μένα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Παρτιζάν που έδωσαν το παρών και αποχαιρετήσαμε όλοι τον Ντούντα όπως του άξιζε. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος όσο γίνεται δυνατόν στον αγώνα, οι παίκτες μου έπαιξαν καλά, αλλά η Εφές ήρθε με πολλές απουσίες.

» Είμαι πολύ στεναχωρημένος από το πρωί όταν έμαθα τα δυσάρεστα νέα. Δεν θέλω να πω πολλά για την σχέση μου με τον Ντούντα, όλοι την γνωρίζουν. Νομίζω πως η Παρτιζάν έκανε ότι μπορούσε για να τον αποχαιρετήσει με έναν αξιοπρεπή τρόπο. Αλλά θα υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κάτι μεγαλύτερο, μιας και έδωσε τα πάντα στην Παρτιζάν».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.