"Έμεινα έκπληκτος από την συμπεριφορά του"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Λούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν είχαν ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του χθεσινού Grand Prix στη Μόντσα, με αποτέλεσμα αμφότεροι να τεθούν εκτός αγώνα από τον 26ο γύρο. Ο Χάμιλτον στάθηκε στην αντίδραση του Φερστάπεν μετά το ατύχημα κατηγορώντας τον ανοικτά για αδιαφορία και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

«Κάποιος με προστάτεψε από ψηλά, με φρόντισε. Ήταν ένα αρκετά δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, οπότε είναι λογικό να έχω δυνατό πονοκέφαλο, όμως είμαι καλά», ανέφερε αρχικά ο Χάμιλτον, προτού αναφερθεί στη συμπεριφορά του Φερστάπεν στιγμές μετά το ατύχημα.

«Είδα τον Μαξ να βγαίνει από το μονοθέσιό του και να φεύγει. Έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά του, καθώς πιστεύω πως όταν έχουμε ατυχήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι ο άλλος οδηγός είναι καλά», τόνισε χαρακτηριστικά αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του νεαρού Ολλανδού.

Με τη σειρά του πάντως, ο Φερστάπεν δήλωσε πως γνώριζε ότι ο Χάμιλτον ήταν εντάξει, καθώς όταν βγήκε από το μονοθέσιο της Red Bull, ο Βρετανός πιλότος προσπάθησε να κάνει όπισθεν ώστε να «ξεκολλήσει» από την αμμοπαγίδα και να ξαναμπεί στον αγώνα.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.