"Πολλοί άνθρωποι είναι στην ομάδα 30 χρόνια και δεν κάνουν τίποτα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ζεράρ Πικέ υπερασπίστηκε τον Ουμτίτι ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική γιατί «κάθεται» στο συμβόλαιο του και δεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, λέγοντας πως υπάρχουν άνθρωποι που 30 χρόνια δουλεύουν στους Καταλανούς και δεν κάνουν τίποτα.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα σε συνέντευξη του μίλησε για αρκετά θέματα και ξεκίνησε με αυτό του Ουμτίτι λέγοντας: «Έχει ένα συμβόλαιο το οποίο τηρεί. Οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε συμπόνια. Η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική, δεν έχει χάσει ούτε μία προπόνηση. Το θέμα είναι ποιος υπογράφει το συμβόλαιο. Πολλοί άνθρωποι είναι στην ομάδα 30 χρόνια και δεν κάνουν τίποτα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Μέσι: «Ο Λαπόρτα μας ενημέρωσε. Παρότι συμφωνήσαμε στην μείωση, όπου περιμέναμε για να δηλωθούν οι παίκτες. Η ομάδα περίμενε να δει τι θα γίνει με το Μέσι, πριν ανακοινώσει πως είχαμε συμφωνήσει στις μειώσεις».

Για το πότε σκέφτεται να σταματήσει: «Όταν μου λένε πως είμαι 34 ετών και παίζω στην Μπαρτσελόνα, δεν δίνω δεκάρα. Προπονούμαι κανονικά, σωματικά είμαι εκεί που θέλω. Όταν έρθει η μέρα που δεν μπορώ να δίνω στην ομάδα ότι θέλω, θα φύγω». Τέλος αναφέρθηκε και στον Μπαρτομέου: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πως αν είναι ο χειρότερος πρόεδρος. Όλοι ήμαστε ένοχοι, αλλά είναι αλήθεια πως η ομάδα έχει πάει σε ένα σημείου που οι Καταλανοί δεν θέλουν να είναι. Πιστεύω πάντως πως τα επόμενα 5-10 χρόνια θα είναι καλά για την Μπαρτσελόνα».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.