«Πώς σταματάς τον Μέσι; Με αγκωνιά στο κεφάλι»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021

Μιλώντας στο TyC Sports, ο 38χρονος μέσος της Παλμέιρας τόνισε: “Τι να κάνω για να σταματήσω τον Μέσι; Του δίνω μία αγκωνιά στο κεφάλι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ο Μέσι είναι από άλλο πλανήτη και έπεται ο Ρονάλντο που είναι μηχανή. Αυτοί οι παίκτες κάνουν το ποδόσφαιρο ομορφότερο”.

 

Ο Μέλο είπε, επίσης, πως “ο Μέσι είναι για μένα ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία. Είναι έμβλημα, έχει κατακτήσει έξι Χρυσές Μπάλες, είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Νεϊμάρ θέλει κάτι ακόμα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Οι Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο ανήκουν σε άλλο επίπεδο. Εξαιτίας του χαρίσματος που έχει, αγαπούν τον Μέσι σε όλο τον κόσμο”.

Παράλληλα, ο Μέλο σχολίασε το σκληρό μαρκάρισμα του Μαρτίνες στον Μέσι, στο ματς της Βενεζουέλας με την Αργεντινή, λέγοντας πως ” το χτύπημα που δέχτηκε ο Μέσι και αν του έσπαγε το πόδι θα έμπαινα στα social media στην Βενεζουέλα και θα τους έλεγα ‘όχι τον Μέσι, δεν μπορείς να τραυματίζεις τέτοιους παίκτες γιατί κάνουν το ποδόσφαιρο ωραιότερο'”.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.