"Ο Φαν Χάαλ είναι ο χειρότερος προπονητής. Ο Μουρίνιο απλά είναι τρελός"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021

Για το αποτυχημένο πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την σεζόν 2014 -15 μίλησε ο Άνχελ Ντι Μαρία. Χαρακτήρισε τον Φαν Χαάλ τον χειρότερο προπονητή και αναφέρθηκε στην εμμονή που έχουν στη Γιουνάιτεντ με το «7».

«Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα γιατί θεωρούν τόσο σημαντικό το «7» στη φανέλα. Είναι απλά μια φανέλα. Μου μιλούσαν συνέχεια για το νούμερο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Το πρόβλημά μου στη Γιουνάιτεντ ήταν ο Φαν Χάαλ. Ήταν ο χειρότερος προπονητής που θα μπορούσα να έχω. Μπορεί να είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι και την επόμενη μέρα εκείνος να ήθελε να μου δείξει τις κακές πάσες που έκανα στο ματς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά και για το πέρασμα του από την Ρεάλ, όπου και είπε: «Είναι τρελός. Αυτό. Μαζί μου ήταν καλός, αλλά είναι τρελός. Δεν τον ένοιαζε καθόλου ν' ανοίξει μέτωπα, μπορούσε να τσακωθεί με όλους. Μια φορά είχε καυγαδίσει με τον Κριστιάνο και του έλεγε ότι δεν έτρεχε καθόλου και έτρεχαν όλοι οι υπόλοιποι για εκείνον».
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.