«Ο Καντέ αξίζει την Χρυσή Μπάλα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021

Σε μία ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε με αρκετά προβλήματα και περισσότερες ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, δεν είναι λίγοι, όσοι υποστηρίζουν ότι η «Χρυσή Μπάλα» πρέπει να... παραδοθεί στον Ενγκολό Καντέ.

Ο Γάλλος μέσος της Τσέλσι, έκανε μία σπουδαία χρονιά, καθώς παρά τον πρόωρο αποκλεισμό των «πετεινών» από τα προημιτελικά του EURO 2020, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην εξαιρετική χρονιά της Τσέλσι, με την κατάκτηση του Champions League και του ευρωπαϊκού Super Cup.

Ενας από τους... θαυμαστές του βραχύσωμου άσου, είναι και ο Τζον Τέρι, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο Καντέ παίζει μόνος του για 11 παίκτες. Αυτό που κάνει, περνά τόσο απαρατήρητο. Είναι παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου. Θα ήθελα πολύ να τον δω να κερδίζει την «Χρυσή Μπάλα», εκτιμώ ότι του αξίζει. Είναι τόσο ταπεινός άνθρωπος. Είναι ικανοποιημένος να κάνει την δουλειά του στον χώρο και να μένει μακριά από προβλήματα. Ηταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην Τσέλσι, αυτό είναι σίγουρο».
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.