Φορτσάρει για Λοκατέλι η Γιουβέντους

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021

Στο πρώτο πλάνο της μεταγραφικής επικαιρότητας της Γιουβέντους έρχεται η περίπτωση του Μανουέλ Λοκατέλι, η οποία είχε «παγώσει» λόγω των υποχρεώσεων του 23χρονου μέσου με την εθνική Ιταλίας.

Όπως αναφέρει στο σημερινό της ρεπορτάζ η «Gazzetta dello Sport», οι διοικήσεις των δύο ομάδων αναμένεται να έχουν ραντεβού την προσεχή εβδομάδα ώστε να συζητήσουν τις προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο η Σασουόλο δεν αναμένεται να είναι εύκολη… λεία για τους «μπιανκονέρι».

Για την ακρίβεια, ο ιταλικός σύλλογος έχει πρόταση για την πώληση του παίκτη από την Άρσεναλ, η οποία όχι μόνο κρίνεται ικανοποιητική στο ποσό που προσφέρεται (40 εκατ. ευρώ), αλλά και στους όρους της πιθανής μεταγραφής, αφού οι «κανονιέρηδες» μπορούν να δώσουν το ποσό απ’ ευθείας κι όχι με δόσεις. Η απόκτηση του Μανουέλ Λοκατέλι θεωρείται ότι θα είναι και η μοναδική, που θα επιδιώξει η Γιουβέντους χωρίς πρώτα να προχωρήσει σε κάποια πώλησή.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.