Θέλει πίσω τον Ρενάτο Σάντσες

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Ο Ρενάτο Σάντσες αποκτήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2016, με τους Βαυαρούς να πληρώνουν 35 εκατομμύρια ευρώ στο τότε παιδί-θαύμα του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

Ο 17χρονος τότε Σάντσες, δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο Μόναχο, δεν κατάφερε να πείσει και τελικά άρχισε να δίνεται δανεικός για να καταλήξει τελικά το 2019 στη Λιλ.

Στους «λιλουά» όμως μεταμορφώθηκε, έκανε δύο καταπληκτικές σεζόν και ήταν από τους βασικούς πυλώνες του Κριστόφ Γκαλτιέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο EURO, κάτι που φυσικά δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

 

Αυτές τις επιδόσεις βλέπει και η Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ρούντι Γκαλέτι, θέλει να φέρει τον Σάντσες πίσω στο Μόναχο, δίνοντάς του ακόμα μία ευκαιρία να εδραιωθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Μάλιστα για κάτι τέτοιο φαίνεται πως είχαν προβλέψει οι Βαυαροί καθώς στο συμβόλαιο του Σάντσες με τη Λιλ, υπάρχει ειδικός όρος επαναγοράς από πλευράς Μπάγερν, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.