''Είπα δυο φορές «όχι» στην Μπαρτσελόνα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή''

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021

Οικογενειακοί λόγοι, αλλά και λόγοι συμβολαίου, οδήγησαν τον Τσάβι στην απόφαση να αρνηθεί πρόταση της Μπαρτσελόνα να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, για να απαντήσει θετικά, χωρίς, ωστόσο, να το αποκλείσει για το μέλλον.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, ο προπονητής της Αλ Σαντ και παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ευτυχώς ή δυστυχώς έπρεπε να πω όχι δύο φορές στην Μπαρτσελόνα, για διαφορετικούς λόγους, οικογενειακούς, θέμα συμβολαίου. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είμαι ανοιχτός βέβαια δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ετοιμάζομαι γι΄αυτό αλλά πρέπει να σεβαστώ τον Κούμαν, που είναι ένας θρύλος για την ομάδα".

Στη συνέχεια, ο Τσάβι είπε πως "όταν έφτασα στην Βαρκελώνη, δέχθηκα πάρα πολλά μηνύματα, αλλά σέβομαι τον Κούμαν και δεν... βιάζομαι. Όταν είναι να έρθει θα έρθει".

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.