Τελειώνει του Γραμμόζη στη Σάλκε

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Αντίστροφη μέτρηση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σάλκε φέρεται να είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης. Οπως αναφέρει η «Bild», ο πρώην προπονητής της Ντάρμσταντ ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τους «βασιλικούς μπλε» από νωρίς μέσα στη σεζόν (είχε περάσει και από διαδικασία συνέντευξης), ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχωρούσε, με τον γερμανικό σύλλογο να επιλέγει λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε να αλλάξει η μοίρα της ομάδας, που φαίνεται καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Τελικά, ο… γάμος φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού η διοίκηση της Σάλκε πλέον είναι αποφασισμένη να του δώσει το χρίσμα, έχοντας αποδεχθεί ότι η φετινή σεζόν σώζεται μόνο με θαύμα, οπότε πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο της άμεσης επανόδου στην Bundesliga.

Ο Γραμμόζης έχοντας μια εκπληκτική παρουσία στην προηγούμενη ομάδα του, είχε αποφασίσει να περιμένει και τελικά δικαιώνεται, αφού όχι μόνο θα λάβει μια μικρή εμπειρία από την Bundesliga, αλλά θα αναλάβει την ευθύνη «χτισίματος» ενός τεράστιου συλλόγου στη Γερμανία.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.