"Δεν ξέρω αν θέλω να ανανεώσω με Παρί"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, για νέο συμβόλαιο, ωστόσο, παραδέχθηκε πως, αυτή τη στιγμή, δεν γνωρίζει εάν θέλει να ανανεώσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Έπειτα από το 4-0 επί της Μονπελιέ, ο Γάλλος επιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του, στην Παρί, με τον Εμπαπέ να λέει πως "αυτή τη στιγμή διαπραγματευόμαστε με τον σύλλογο κι εγώ το σκέφτομαι. Εάν ανανεώσω με την Παρί θα μείνω για πολλά χρόνια. Σύντομα θα πρέπει να λάβω μια απόφαση. Μιλήσαμε με τον σύλλογο για να βρούμε μια λύση. Οι οπαδοί, το κλαμπ, ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα. Για αυτό, θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ομάδα. Αλλά θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω τα επόμενα χρόνια και που θέλω να είμαι. Ναι, μια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί σύντομα, αλλά είμαι στη διαδικασία σκέψης. Εάν είχα την απάντηση σήμερα, θα έλεγα σήμερα τι θα κάνω. Δεν θέλω να υπογράψω συμβόλαιο και να πω ένα χρόνο αργότερα ότι θέλω να φύγω".

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και η ανανέωση έχει "κολλήσει" τις τελευταίες εβδομάδες, με αποτέλεσμα η Παρί να φοβάται για το μέλλον του 22χρονου στην ομάδα. Γι' αυτό και η Παρί ετοιμάζεται ακόμη και για το χειρότερο και φέρεται να κάνει σκέψεις ακόμη και για πώληση του Γάλλου επιθετικού.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.