Ετοιμάζεται ''βόμβα'' μεγατόνων με Χάμιλτον στην Ferrari;

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari, καθώς η Daimler αντέδρασε στις απαιτήσεις του Βρετανού επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 για τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 50 εκατ. δολαρίων ετησίως!

Τους τελευταίους μήνες ακούμε συνέχεια από τον διευθυντή της ομάδας της Mercedes, Τότο Βολφ, ότι απομένουν μόνον τα τυπικά για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Λιούις Χάμιλτον. Ωστόσο τα πράγματα μπορεί να μην είναι και τόσο απλά.

Αν πιστέψουμε δημοσίευμα της βρετανικής Express, το συμβόλαιο μεταξύ του Λιούις και της Mercedes έχει σκαλώσει για τα καλά, μάλιστα –σύμφωνα με το ρεπορτάζ- δεν είναι διόλου απίθανο να καταλήξει ο Χάμιλτον στη Ferrari!

Υπερβολή τα 50 εκατ. τον χρόνο 

Ο ρεπόρτερ της Express υποστηρίζει ότι η μητρική εταιρεία της ομάδας της Mercedes, ο γερμανικός όμιλος Daimler, δεν είναι διατεθειμένος σε μία τέτοια περίοδο κρίσης να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για χατίρι του Χάμιλτον. Έτσι απέρριψε μία συμφωνία με τον Βρετανό, η οποία θα είχε τετραετή διάρκεια και θα απέφερε στον επτάκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1 50 εκατ. δολάρια τον χρόνο!

Μάλιστα η συγκεκριμένη πληροφορία δημοσιεύθηκε το Σάββατο στη συνήθως καλά ενημερωμένη ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, η οποία υποστηρίζει ότι η Daimler θεωρεί εξωπραγματικές αυτές τις αποδοχές για έναν οδηγό που συμπληρώνει αυτές τις ημέρες τα 36 χρόνια.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.