Κρέμασε τα παπούτσια του ο Φερνάντο Γκάγκο

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020

Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σε ηλικία 34 ετών ανακοίνωσε ο Φερνάντο Γκάγκο.


"Θέλω να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να τερματίσω την καριέρα μου. Επέλεξα αυτό το δρόμο μετά από 15 χρόνια με ηρεμία.

Έζησα φανταστικές στιγμές και έκανα την καριέρα που δεν φανταζόμουν ούτε στα καλύτερα όνειρά μου. Επίσης είχα δύσκολες στιγμές που με επηρέασαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ήταν και μαθήματα. Με έκαναν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα.

Νιώθω την ευτυχία να αφήνω το ποδόσφαιρο με δική μου απόφαση, με τον δικό μου τρόπο, στη σωστή στιγμή", ανάφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του.

Ο Γκάγκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπόκα και το 2007 τον απέκτησε η Ρεάλ αντί 20.000.000 ευρώ. Στην Ευρώπη φόρεσε επίσης τις φανέλες των Ρόμα και Βαλένθια και το 2013 επέστρεψε στην Μπόκα, η οποία τον αγόρασε από τις νυχτερίδες αντί 1.700.000 ευρώ. Τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν η Βέλες.

 

Ο 34χρονος ταλαιπωρήθηκε στην καριέρα του από πολλούς τραυματισμούς - δύο ρήξεις χιαστού (η δεύτερη τον περασμένο Ιανουάριο) και τρεις ρήξεις αχιλλείου - οι οποίοι στάθηκαν εμπόδιο να κάνει την καριέρα που προδιέγραφε το ταλέντο του.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.