Τζόρνταν: ''Για αυτό δεν έγινα προπονητής''

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διεθνή Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε το βασικό λόγο που δεν τον χαρήκαμε σε παρκέ του ΝΒΑ, ως προπονητής μετά την υπέρλαμπρη καριέρα του ως αθλητή.

Μιλώντας στο Cigar Aficionado, ο θρύλος του NBA τόνισε: "Δεν έχω την υπομονή να κοουτσάρω. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μου από τη ματιά του ανταγωνισμού είναι το 'focus' των παικτών και το πως το βλέπω εγώ. Πώς το αντιλαμβάνομαι. Έχει αλλάξει, είναι εντελώς διαφορετικό".

Ο Τζόρνταν συνέχισε, λέγοντας πως "θα ήταν άδικο για ένα νεαρό παίκτη του σήμερα να του ζητήσω να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με τον τρόπο που εγώ έπαιζα το παιχνίδι. Αν δεν το έκανε τότε δεν χρειάζονται λόγια να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Νομίζω πως δεν έχω την υπομονή να κάνω κάτι τέτοιο.

Οπότε δεν θα επέλεγα την προπονητική, δεν ένιωσα ποτέ πως θα το έκανα από συναισθηματικής άποψης επειδή είμαι πολύ διαφορετικός και έχω άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων από ότι οι σημερινοί νέοι παίκτες".

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.